DZO

Zwemschool

Vind je het belangrijk dat je kind kan zwemmen?

In onze club worden jullie kinderen, vanaf de leeftijd van 4,5 jaar, in het instructiebad op een speelse manier ondergedompeld in de wereld van het zwemmen bij de Zeepaardjes.
Heeft je kind een beetje schrik van het water, geen probleem! In onze zwemschool leren we je kind vertrouwd te raken met het water door samen leuke spelletjes te doen in het zwembad.
Met mondjesmaat worden ze ook vertrouwd gemaakt met het grote bad door tijdens de trainingen een big jump te doen in het diepe gedeelte van het groot bad, dit steeds onder begeleiding van onze trainers.

Watergewenning gevolgd hebben, is aangewezen.

De basistechnieken rugslag en schoolslag worden aangeleerd. Naarmate je kind evolueert schuift hij of zij door naar een hogere groep in het grote bad. De overgang naar een hogere groep gebeurt min of meer op vaste tijdstippen gedurende het seizoen: Nieuwjaar, Paasvakantie, einde schooljaar.
Stelselmatig leert je kind ook de andere stijlen, vrije slag of crawl en vlinderslag. Dit allemaal onder de deskundige begeleiding van onze train(st)ers.

Wanneer de zwemschool is doorlopen, kan je kind verdere keuzes maken binnen de club.
Zo kan men kiezen voor diverse groepen, nl. competitie, waterpolo of conditie zwemmen.

Kan je kind al zwemmen, dan zullen we eerst zijn/haar zwemstijl(en) beoordelen en hem/haar daarna indelen bij de juiste groep.

Contact

zwemschool coördinator CEURVELTS Celien 0478 77 74 50 mail