DZO

Zomercriterium Antwerpen van 12-14 juli 2013

Geplaatst door Claude Hernaert op 14-07-2013 onder Competitie

Amper 30u na de terugkeer van de zware trainingsstage in Rosas, was de grote vraag of iedereen voldoende hesteld zou zijn voor dit 3 dagen durende zomercriterium… maar het antwoord liet niet lang op zich wachten: de 10 deelnemers waren in TOP-vorm. Ze zwommen maar liefst 63 persoonlijke “50m-bad-records” en 12 medailles (Gilles goud; Jens goud; Aaron 3x zilver; Luca goud en zilver; Sietse 2x goud, 2x zilver en brons).

Bij de benjamins pakte Ward onmiddellijk uit met een B-tijd. Aaron, Gilles en Jens zwommen elk hun A-tijd op de 400m vrije slag. Jens miste zelfs op een zucht zijn selectie voor het future team.

Bij de miniemen zwom Vic allemaal besttijden en werd daarvoor beloond met een bronzen olympos. Leen deed seconden van haar oude tijden af en Luca bevestigde nog eens haar A-tijd op de 200m en 400m vrije slag. Op de 200m verdiende ze zelfs de gouden medaille bij de A-zwemmers.

Bij de kadetten ten slotte lieten Bo en Florian bestijden in 50m bad optekenen. Sietse haalde op elke wedstrijd toptijden, en dook ook hier onder de minuut op de 100m vrije slag. Hij werd beloond met 2x goud.

Zo is nog maar eens bewezen dat hard werken beloond wordt!

Een pluim voor alle deelnemers.