DZO

Wedstrijd 11 oktober 2014

Geplaatst door Carla Herwege op 12-10-2014 onder Algemeen, Competitie

Maar liefst 12 verschillende clubs waren present op onze weerom voortreffelijk georganiseerde thuiswedstrijd.
Het was dan ook een aanlokkelijk programma met een pak leuke wedstrijden in “alternatieve” afstanden die niet op elk treffen te zwemmen zijn.
15 DZO’ers mochten we in 35 wedstrijden op de eigen startblokken verwelkomen: Aaron, Arjen, Benthe-Marie, Ine, Jens, Joyce, Luca, Matteo, Mattis, Maud, Maxim, Michiel, Ruben, Sietse, Silken, Vic en Yorik.
Podiumplaatsen waren er voor : Yorik (zilver), Vic (brons), Sietse (2 x goud, zilver, brons), Ruben (zilver), Michiel (goud), Maxim (goud), Matteo (brons), Luca (2 x goud, 2 x zilver), Jens (goud, 2x zilver), Benthe-Marie (brons), Arjen (goud) en Aaron (goud, 3x zilver, brons)
Ook de zwemmers en zwemsters die (net) naast een medaille grepen, zetten puike prestaties neer. Mattis, Maud, Joyce en Ine stelden hun tijden weer een stuk scherper en Silken die voor het eerst een 400m zwom, kwam binnen met een sterke tijd.
Aaron sleepte zijn langverwachte haai aan de haak op de 50m rugslag, Michiel ging aan de haal met zijn Zilveren Zwaan op de 100m wisselslag en Matteo kan voortaan pronken met zijn Zilveren Olympos die hij behaalde op zijn tussentijd van de 200m vrije slag.
Een welverdiende proficiat aan al onze atleten en atletes … maar ook een grote dankjewel aan alle helpende handen die dit evenement mogelijk maakten.