DZO

Dendermonde 12/10/2013

Geplaatst door Claude Hernaert op 14-10-2013 onder Competitie

DZO stond au grand complet aan de start van deze wedstrijd in eigen bad.

De 800m vrije slag was direct een schot in de roos. Elke zwom gelijkmatig naar een mooie eindtijd. Luca pakte en passant haar besttijd mee op de 400m en eindigde in een heel knappe 10’00”. Jade veegde het 33 jaar oude clubrecord van Sabine Pauwels van de tabellen.

De nieuwe competitie-zwemmertjes Arjen, Ruben en Maxim lieten meteen zien dat ze de juiste spirit hadden en haalden mooie tijden op de 400m vrije slag. Ook Maud, Joyce, Dalma, Leen, Noah, Ward, Yorik, Vic en Michiel zwommen een PR op deze afstand.

De jongens telden de 60 lengtes in een strijd tegen zichzelf en de klok af tijdens de 1500m vrije slag. Gilles, Aaron, Jens, Axel, Sietse, en Florian zwommen persoonlijke records. Jens toonde zijn talent voor lange afstand en als een metronoom tikte hij elke 50m aan in 41” en zwom al zijn A-tijd voor volgend jaar.

Kato en Bo zwommen een mooie 100m vrije slag en 100m wisselslag. Kato verbeterde daarbij telkens haar PR. Stien kwam terug uit blessure en zwom onmiddellijk een mooie zilveren zwaan op de 100m vrije slag.

Heel knappe prestaties op deze niet alledaagse afstanden. Proficiat aan allen!!