DZO

Corona

Geplaatst door Wim Vandebergh op 14-03-2020 onder Algemeen

Beste zwemmer,
Beste ouder,

Vandaag wordt ook België meer en meer geconfronteerd met Corona. Het blijft onduidelijk hoe de virusuitbraak de komende weken in België verder zal evolueren. We volgen alleszins de zaken verder op de voet. Ondertussen hebben we volgende al vernomen. De KBZB heeft de beslissing genomen om alle waterpolowedstrijden en -evenementen uit te stellen tot na 3 mei . Zwem- en competitiewedstrijden zijn afgelast tot en met 31 maart.

Deze avond zat de Raad van Bestuur samen en werden een aantal afspraken hieromtrent op clubniveau gemaakt. Vanzelfsprekend zijn voor ons als club de gezondheid en veiligheid van onze leden onze grootste zorg. Daarom volgen we nauwgezet de adviezen van de Belgische overheid, de Vlaamse Zwemfederatie en de richtlijnen van het stadsbestuur op.

Voor onze club betekent dit concreet dat:

- Alle trainingen (zowel zwemschool, waterpolo, masters en competitie) tot nader tegenbericht worden uitgesteld.

- Gelet op de richtlijnen van het stadsbestuur wordt het eetfestijn gepland op 21 en 22 maart afgelast. Personen die al betaald hadden zullen terugbetaald worden.

- Afhankelijk van de evolutie van de virusuitbraak zal op een later tijdstip beslist worden of de clubrecordavond van 18 april doorgaat of niet.

- Het infomoment van 13 maart wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum

Voor verdere vragen kan u mailen naar dendermondsezwemverenigingolympos@outlook.be. We houden u via deze weg ook op de hoogte van nieuwe beslissingen.

Wij danken u voor uw begrip

Vriendelijke groeten

Het Bestuur DZO